Un petó a la nit, un petó al matí alló que jo faig cada dia, i que alguns dels nostres no poden fer


Cada dia, cada nit, tinc un ritual, fer un petó a la meva filla de set anys, un ritual que una persona, per culpa meva (i d’uns quants catalans mes) no pot fer.

Oriol Junqueras, en Jordi Sanchez, en Jordi Cuixart, en Joaquim Forn no poden per culpa meva, fer aquest ritual meravellós que es donar un petó als mes petits de casa seva.

Un petó es del color de l’esperança, de la virtud, ara mateix…un petó es de color groc

I jo soc juntament amb molts altres catalans, responsable d’aquesta injustícia, ho soc perquè el dia 1 d’Octubre vaig anar no sols a votar, sinó a posar-me a la porta d’un col·legi electoral, i ho vaig fer conscient del que em podia passar, conscient que podia rebre i conscient del que significava.

Oriol Junqueras, Jordi Sanchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, tot el govern no m’hi van pas obligar, ho vaig fer perquè es el que jo els vaig exigir a ells (jo i moltíssims catalans) i es per això que soc responsable que cap d’ells pugi donar un petó de bona nit als seus fills, que cap d’ells pugi donar un petó de bon dia als seus petits.

I es per això que cada nit, que cada matí, que cada tarda, cada petó que faig a la meva filla, te un significat especial, i el te perquè no sols li faig a ella, li faig als fills de tots i cada un dels empresonats.

Amb la presó d’aquestes persones no han posat a la garjola a Oriol Junqueras, a Jordi Cuixart, a Jordi Sanchez o a Joaquim Forn, amb la repressió no han exiliat al President Puigdemont i als consellers, amb això ens han posat a la presó i ens han exiliat a tots els que com jo, a les 5:30 del matí (o abans) eren a un col·legi electoral.

I es per això que dijous aniré a votar, i votaré per una opció independentista, votaré per ells, pels seus fills, per la meva filla i votaré per mi.

Aixó es el que fa por als que sols saben reprimir i pegar amb les porres, els que sols saben aplicar el 155 i que sols busquen destruir la nostre terra

Cada dia a la presó , cada dia al exili, cada cop rebut a les carregues policials no les va rebre sols una persona, les vàrem rebre tots i cada un de nosaltres, i la millor forma de vèncer als que sols volen reprimir, es votant, es fent-los fora fent servir allò que mes mal els fa…les urnes.

Alguns ens acusen de “no ser normals”, però la veritat si ser “normals” es ser com ells tinc clar que no vull pas ser “normal” i sobre tot, no vull pas assemblar-me a ells

#socgroc #somgrocs #llibertatpresospolitics

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: