uns NO TENIEN EXPLOSIUS, altres no tenen vergonya


Surt a la llum que els 9 segrestats per l’estat, per suposada tinença d’explosius…no tenien explosius, traduït, els 9 CDR detinguts, NO TENIEN EXPLOSIUS, es a dir, NO TENIEN EXPLOSIUS, o dit d’un altre manera, NO TENIEN EXPLOSIUS.

I atenció, això no ho diu un independentista adoctrinat per TV3, l’escola i per no se quantes coses mes, ho diu el jutjat. Es a dir, el jutjat diu que NO TENIEN EXPLOSIUS.

https://platform.twitter.com/widgets.js
La veritat aquest octubre s’estan veient moltes coses a Catalunya, coses com que uns Srs. violents i amb placa s’han dedicat a atonyinar manifestants, i a fer-ho amb sanya, a fer-ho amb una desproporció brutal, i òbviament la resposta que han rebut de la gent es que els hi han tirat de tot i mes (que cony esperaven aquesta gent tan ufana i tan superba, que flotéssim l’altre galta?)

https://platform.twitter.com/widgets.js

A Barcelona, aquest dies, hem vist de tot, manifestacions pacifiques, violència policial, violència dels manifestants, focs, trets indiscriminats de foam, de pilotes de goma prohibides per la generalitat, cops de porra al cap, inclús hem vist com aquells que van afanyar-se a dir que els CDR tenien explosius mentien de nou dient que una pedra havia deixat molt greu a un violent amb placa…quan a les imatges es veu clarament com es víctima de foc amic, una pilotada de goma d’un company o d’ell mateix (no es veu be) que el deixa total i absolutament KO.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Cap d’aquest ha fet un tweet dient…NO TENIEN EXPLOSIUS, ja van vendre la seva merda en el seu moment

Em fa molta gracia llegir a segons qui, que si adoctrinats, que si utilitzats, que si aborregats, i resulta que tots i cada un d’aquest medis venen que si els CDR tenen explosius, que si l’agressió a un dona va ser per ser espanyola (no diuen res de la noia a la que han tingut que operar quan van tirar una bengala a casa seva per tenir una estelada al balcó, no diuen res perquè es indepe, fos a l’inrevés i parlaríem d’un altre cosa).

son imatges de l'epoca de Franco...pero podrien ser tranquilament de fa uns dies, mateixa brutalitat
son imatges de l’epoca de Franco…pero podrien ser tranquilament de fa uns dies, mateixa brutalitat

La veritat, veient i sobre tot, vivint el que ha passat aquest dies a casa nostre, veient els sistemes de desinformació que existeixen, veien que davant proves gràfiques evidents del que ha passat es increïble que els medis del país veí segueixin mentint als seus lectors, oients d’una forma tan terriblement descarada.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Després es queixen de que els cridin prensa espanyola manipuladora, i mira tenen part de raó, no son prensa espanyola manipuladora, son directament terroristes amb ploma o micro, autèntics generadors de violència.

Aquests dies, veient el que vist, vivint el que he viscut, m’he preguntat, i ho he fet molt seriosament, quantes mentides se’ns han dit sobre el conflicte al País Basc, quantes coses que creiem que eren violència per part d’uns, no era en realitat violència provocada pels altres, perquè si avui, amb imatges pràcticament en directe, son capaços de mentir i manipular com ho fan…que devia passar fot 30 anys, on les càmeres no ens relataven el que passava en directe.

https://platform.twitter.com/widgets.js

En fi, no m’enrotllo mes, però sols recordo una cosa, segons el jutjat (que deu estar adoctrinat per TV3, l’escola catalana, que deu ser membre d’ETA i alguna altra cosa mes), els segrestats, els ostatges que va fer la policia política espanyola, NO TENIEN EXPLOSIUS, o potser si, perquè al final, tants ostatges polítics li acabaran explotant a les mans a Espanya, perque mentres uns NO TENIEN EXPLOSIUS, altres no tenen vergonya.

#usvolemacasa #llibertatpresospolitics #niunpasenrera #NOTENIENEXPLOSIUS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: