Passions compartides amb ma filla


En la meva vida tinc algunes grans passions, una es òbviament el Basket, altre estar amb la meva dona i la meva filla, i un altre es submergir-me en la immensitat de la mar i baixar al fons marí.

Quan la meva filla va decidir deixar de patinar, per jugar a Basket, vaig tenir una alegria, perquè si ma filla, la Carla gaudeix la meitat del que jo he gaudit amb aquest esport, s’ho passarà bomba, tant ella, com jo, perquè gaudeixo anant a veure els seus partits i entrenaments.

Aquest estiu per això, hem donat una volta mes, al juliol vaig complir la promesa que havia fet tant a la Carla com a les meves dues nebodes grans, les vaig dur a fer un bateig de submarinisme amb el meu bon amic Ramon, i el cert es que els de www.orcadiving.net , amb en Ramon de capitost van fer que les tres nenes gaudissin d’una experiència subaquàtica meravellosa.

Tant es així, que a les vacances la Carla va voler repetir, no un cop, dos, i vàrem fer un parell de batejos mes a Las Negras, amb els amics de www.buceolasnegras.com on de la ma d’en Victor vàrem fer un parell d’immersions mes.

Lo millor es que ara, ma filla, te dos grans passions, una jugar a Basket, una cosa que m’encanta i entusiasme, i la segona ficar-se sota l’aigua, passió que farà que el pròxim any li faci fer el curs d’open wàter.

La veritat, passejar-me pel fons marí, de la ma de la meva filla es un plaer, veure-la gaudir, entusiasmar-se veient el fons marí, la fauna,  gaudint de la sensació d’ingravidesa que et dona el submarinisme es una autentica passada.

I el millor, es que es una activitat que podem fer tots dos junts, per desgracia no hem aconseguit enganxar a la Mar, però el fet es que poder submergir-nos i estar allà sota es una meravella.

Tinc clar que farà el curs, ja el volia fer aquest any, i tinc clar que em tocarà comprar-li un octopus, un regulador…i no us vull enganyar, acabarà tenint un neoprè i un jacket propis, però el que tinc mes clar, es que ho gaudirà, perquè estar allà sota, es viatjar a un mon ple de sorpreses, ple de misteris, ple d’aventures.

Em tocarà estalviar una mica, perquè curs, regulador, octopus, mascareta, aletes, equip, es una pasta…però…..els diners son per això no? Perquè et donin experiències que recordis tota la vida.

Ens veiem, o a la pista de Basket….o fent bombolles sota l’aigua…als dos llocs ens trobareu tan a la Carla, com a mi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: